Mette og Mikael
En kort præsentation af os bag komfuret
Vi er begge uddannede kokke og har rejst en del med vores fag. Vi har sammen delt gode oplevelser og erfaringer fra restauranter i Danmark og i udlandet.
Vi har arbejdet sammen i Alsace, de franske alper, samt Caribien, og har begge været ansat på gode danske restauranter som bl.a.
- Sjette Frederiks Kro.
- Prins Ferdinand.
- Skagens Fiskerestaurant.
- Brøndums Hotel.
- Restaurant Seafood.
- Restaurant René på Ritz.
Vores lille familiefirma driver to skolekantiner i Randers og en firmakantine i Århus, sammen med vores dygtige (og søde) personale.
I vores køkken bruger vi kun friske råvarer, og anretter maden smukt og indbydende. Vi er med I køkkenet under spisningen, tilbereder og anretter maden, derfor skal i være minimum 25 pers. Vi medbringer eget service til maden, og vi sørger for, at køkkenet er pænt og ryddet, efter vi har været der. Vi har mange kunder, som vender tilbage og bruger Madværkstedet igen og igen, det er vi glade for og stolte af.