Kantine HF og VUC

Kantinen Hf-VUC Randers

Som studerende på Hf-VUC er du velkommen i kantinen hele dagen.

Vi holder åbent fra 07.30 – 13.45 (fredag dog til 13.30)

Du kan betale med kort og mobilepay. Hvis du vil lette køen og hjælpe dine medstuderende igennem kassen så hurtigt som muligt, er det en god ide at have dit kort eller telefon klar til betaling, når du når frem til kassen. Vi har kaffe og sodavands automater til selvbetjening, du kan hente engangskopper i kantineudsalget, men begræns venligst forbruget, en kop kan godt bruges flere gange.

Vi har morgenmads tilbud, hvor du i tidsrummet 07.30 – 08.30 kan købe en Hjemmelavet bolle, med marmelade, smør og ost plus en kop kaffe, the eller juice for 10,- (dette tilbud laves i samarbejde med skolen). så der er ikke nogen undskyldning, for ikke at have spist morgenmad, før du går i gang med dagens undervisning.

I kantinen har vi et bredt udvalg af drikkevarer, sandwich, varme retter, salater, og selvfølgelig sødt, når der er brug for det. Husk at rydde op efter dig selv.

I kantinen finder du også Vivian og Mette, et par erfarne damer, der gerne smører en special sandwich til dig, bare du husker at bestille den så tidligt som muligt på dagen. Godt fif.

Vi glæder os til at se dig i kantinen.